Friday, July 13, 2007

آيين نامه تأمين تغذيه سالم دانشجويان


ماده 1: هدف- تغذيه غذاي سالم از نظر كمي و كيفي براي دانشجويان شاغل به تحصيل و ارايه آن با قيمت ازران به آنها.ماده 2: خدمات قابل عرضه در امر تغذيه شامل موارد زيراست: 1ـ2ـ يك وعده ناهار گرم براي كليه دانشجويان. 2ـ2ـ صبحانه و شام براي دانشجويان مقيم خوابگاه و يا دانشجوياني كه در نزديكي دانشگاه ساكن باشند. 3ـ2ـ عرضه چاي و نوشابه و ساندويچ در ساعات روز.ماده 3: تعيين كميت و كيفيت و تنوع غذا با حفظ استانداردهاي موجود و در نظر داشتن امكانات و عوامل منطقه اي از طريق شوراي تأمين رفاه دانشجويان (حوزه معاونت دانشجويي) انجام مي گيرد.ماده 4: خدمات دانشگاه در امر تغذيه سالم بشرح زير است: 1ـ4ـ تأسيس و تأمين هزينه نگهداري مكان غذاخوري و بوفه (دانشگاه و يا كوي دانشجويي). 2ـ4ـ تأمين هزينه پرسنلي آشپزخانه به تناسب ظرفيت سرويس. 3ـ4ـ تأمين تجهيزات و تأسيسات ضروري مثل سردخانه، ظروف خوراكپزي و سرويس طبخ وغذا خوري. 4ـ4ـ تأمين هزينه آب و برق و سوخت. 5ـ4ـ كمك در تهيه مواد اوليه غذايي با قيمت دولتي به ميزان مورد نياز و به تعداد آمار غذايي و تأمين سرمايه مناسب اوليه. 6ـ4ـ پيش بيني هاي لازم براي جبران زيان هاي احتمالي در امور تغذيه. 7ـ4ـ نظارت بر امور بهداشتي توسط متخصصين بهداشت تغذيه.ماده 5 : اداره امور تغذيه از طرف امور دانشجويي و تحت نظارت و همكاري هيأت نظارت متشكل از نمايندگان دانشجويان انجام مي گيرد و وظايف اداره امور تغذيه شامل موارد زير است. 1ـ5ـ تهيه مواد اوليه و طبخ و توزيع و قيمت گذاري غذا (حتي المقدور با ژتون هفتگي). 2ـ5ـ تعيين بهاي هر وعده غذا با توجه به هزينه مواد اوليه و تعداد غذا و ضايعات احتمالي. 3ـ5ـ تعيين بهاي غذاي اضافي و بيعانه ژتون فراموشي. 4ـ5ـ تنظيم تراز ساليانه و صورت حساب سود و زيان امور تغذيه را با نظر هيأت نظارت و تأييد مديريت دانشگاه مي توان جهت كالاهاي ضروري به كار برد.ماده 6: مقررات ويژه زير نيز بايد رعايت شود. 1ـ6ـ خسارات عمدي وارده به تجهيزات و وسايل سرويس غذا پس از گزارش مسؤول غذاخوري و تأييد مسؤول امور تغذيه از طرف مقصر به حسابي كه دانشگاه تعيين مي نمايد، واريز مي گردد. 2ـ6ـ خدمات جنبي در جهت سرويس غذا كه خارج از عهده پرسنل دايمي آشپزخانه باشد، تحت عنوان (كار دانشجويي) با كمك كارهاي ساعتي دانشجويان مي تواند انجام گيرد. 3ـ6ـ استفاده كاركنان دانشگاه از غذاخوري و يا بوفه به شرايط و ضوابطي است كه مسؤولين دانشگاه تعيين مي نمايند. 4ـ6ـ مدت انجام خدمات افتخاري اعضاي هيأت نظارت بر امور تغذيه به مدت يكسال است كه اعضاي آن از بين دانشجويان داوطلب پس از معرفي جهاد دانشگاهي و تأييد مسؤول دانشجويي در اولين ماه هر سال تحصيلي تعيين مي شوند. 5ـ6ـ اداره امور بوفه نبايد پرسنل اضافي را بر دانشگاه تحميل نمايد. 6ـ6ـ هر دانشجو در مقابل ارايه كارت ويژه فقط از يك سري ژتون هفتگي غذا مي توانداستفاده نمايد.تبصره : همسر و فرزندان دانشجويان مرد مي توانند از غذاي سلف سرويس با ارايه كارت مخصوص به قيمت دانشجويي بهره مند شوند.اين آيين نامه در 6ماده و 2تبصره در سمينار تأمين رفاه دانشجويان متشكل از نمايندگان دانشگاههاي سراسر كشور مطرح و به تصويب رسيد تا پس از موافقت مقام محترم وزارت فرهنگ و آموزش عالي به ورد اجرا گذارده شود.


No comments: